MGAINER

M-GAINER: SUPPLEMENT TAMBAH BERAT BADAN (WEIGHT GAIN) MURAH ORIGINAL





TERTEKAN KERANA TERLAMPAU KURUS?


KURANG BERAT! BUKAN LAGI SATU MASALAH ANDA!

.
Sebelum ni nak naikkan berat punyalah susah.Memang nak naikkan berat badan sebab nak join polis.Sebelum ni mmg berat tak lepas tapi selepas ambil Mgainer berat badan terus naik. boleh lah nak join polis .Alhamdulillah
-mastura, bandar tasik selatan-

.

Saya dah cuba macam2 ubat nak naikkan berat badan , apetongg pon dah try tapi badan still camni .Sejak ambil Mgainer sebulan dah nampak beza, ramai orang tegur badan dah naik
-azran, melaka-

.

Sebelom ni saya dah cuba satu botol Mgainer ,perubahan nampak ketara.Habis sebotol, saya sambar 4 botol Mgainer sekaligus bukan apa takut kehabisan stok
-aisyah, bukan nama sebenar-

.

Nak tahu mereka ambil apa?


Pergi gym nak angkat dumble pon tak larat.
Makan nasik berpinggan-pinggan pun sudah.
Asik kena perli je dengan kawan-kawan keding
.
====================
MIMPI NGERI INI AKAN BERAKHIR!

Penyelesaiannya kini sudah tiba!
====================
.
Memperkenalkan M-GAINER, formulasi khas yang dicipta untuk membantu anda yang mempunyai masalah kekurusan untuk mendapat berat badan yang ideal!

PUNCA berat badan SUSAH nak naik:

1) KETURUNAN
2) RANGKA KECIL
3) MAKAN SIKIT
4) SELERA MKN KURG
5) METABOLISMA TINGGI
6) KURANG REHAT
7) KURANG SENAM


SO, CUBA CHECK MANA SATU MASALAH ANDA?

Tapi jika anda ada semua masalah di atas pun, insyaAllah 3 formula di bawah boleh membntu.


1) SURPLUS CALORIE - Untuk tambah berat, anda perlukan kalori lebih dari biasa. Anda kena tahu berapa kalori harian yg diambil, dan berapa kalori yang anda gunakan sehari. Selepas kira BMR, dan DCR, anda akan tau berapa extra kalori yang tinggal (surplus calorie). ( 9 kalori = 1gram). jadi, untuk tambahkan berat, anda perlukan lebih kalori! 

Kena ambil makanan yang tinggi kalori.. Ada panduannya...


2) WEIGHT EXERCISE - senaman rintangan. Tidak semestinya pegi gym, di rumah pun boleh. Pumping boleh, main dumbbell boleh, sit-up atau senaman gayut kat palang. Kalori yang anda dapat dari makanan itu, perlu digunakan unttk membina otot. Kalau tak, kalori yang dapat itu akan hilang melalui metabolisma.. Otot naik, berat pun naik! 


3) SUPPLEMENT - Di sinilah pentingnya mass gainer! Supplimen tambahan yang bekalkan kalori yang betul pada badan anda. Ianya mesti terdiri daripada karbohidrat, protein dan lemak pada komposisi yang betul. Komposisi salah,tak naik berat badan anda nanti...buang masa, buang duit..


KALORI XTRA + WEIGHT EXERCISE + SUPPLEMENT


Ya, gabungan ketiga-tiga elemen ini akan BANTU TAMBAH BERAT BADAN anda dengan sihat! Salah satu tetinggal, anda tak akan bejaya nak tambah berat badan!



M-GAINER: SUPPLEMENT TAMBAH BERAT BADAN (WEIGHT GAIN) MURAH ORIGINAL



APA ITU M-GAINER?

M gainer adalah formulasi carbohidrat, protein, lemak yang digunakan khas bagi meningkatkan penambahan berat badan secara semulajadi, sesuai untuk bantu orang tambah berat. Khas utk bantu org yg ada masalah underweight - susah tambah berat badan. Untuk lelaki dan wanita.


✔ BERKESAN, INSYAALLAH.
✔ RAMUANNYA HALAL, OF COURSE!
✔ LULUS KKM (SUPPLEMENTS & VITAMINS)


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN M-GAINER: SUPPLEMENT TAMBAH BERAT BADAN (WEIGHT GAIN)


✔ Kesan Seawal 1 Minggu. Paling Kurang 1/2 Kg.
✔ Naik Otot, Bkn Lemak!
✔ Ikut Formula 100% Dari Pakar.
✔ Tiada Kesan Sampingan.
✔ Sesuai Lelaki & Wanita.
✔ X Perlu Pegi Gym Pun.


SESUAI UNTUK

✔ Anda yang berat UNDERWIGHT. Biasanya bawah 50kg.
✔ Anda yang dah pegi gym, tapi badan tak naik-naik.
✔ Anda yang mkn pun tak lalu..Camne nak tmbh berat?
✔ Anda yang mkn banyak setiap kali makan, tapi berat tak naik-naik
✔ Anda yang metabolismanya tinggi sangat




CARA PEMAKANAN

M gainer - Satu scoop 20g, per serving adalah 50g, satu kali pakai adalah 2 ½ scoop. 

Boleh di shake begitu sahaja. Untuk meningkatkan lagi kelazatan, kesan dan hasil adalah disarankan untuk menambah M-gainer bersama-sama dengan pisang, susu skim atau mentega kacang dan diblend bersama sama.

Adalah disarankan untuk mengambil 1-2 kali sehari, jika anda bersenam sesuai diambil selepas workout untuk proses memulihkan muscle.

BCOMPLEX- amik 3 biji (supplimen bbza ) bila rasa kurg slra mkn, Atau amik selang 3 hari.



M GAINER MEMPUNYAI KKM?

Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) telah menerima permohonan pengkelasan produk di atas. Ia tidak dikelaskan sebagai bahan terakawal dan dikelaskan sebagai makanan tambahan kerana yang tidak mengandungi bahan aktif adalah tidak memenuhi definisi Food-Drug Interphase (FDI).

No Rujukan: 270515/05/263


FUNGSI PRODUK

M-GAINER - membantu pengguna mendapatkan kalori dengan jumlah yang seimbang dalam usaha tambah berat badan. Nak sediakan makanan mengikut komposisi yang sesuai dengan berat badan, memang susah. Nak kena cari makananya, nak kira kalori pula. Lagipun, nutrition dari makanan biasa banyak keluar dalam bentuk najis sebab sifatnya pepejal. Protein dalamnya bantu naikkan otot..





BILA KESAN AKAN DPT DILIHAT?

ia bergantung kepada penggunaan dan disiplin. Dari kebanyakan testimonial yang diperolehi, ramai pengguna yang dapat kesan seawal 1 minggu. 

Pertambahan berat dalam masa 1 minggu, 0.5 - 1 Kg. Ada yang naik sehingga 2 kg dalam masa dua minggu.. Muka yang cengkung, akan nampak mula berisi. Ada yang lengannya semakin bertambah saiznya..




TESTIMONI DAN REVIEW PENGGUNA

M-GAINER: SUPPLEMENT TAMBAH BERAT BADAN (WEIGHT GAIN)













Ingin menambahkan berat badan anda ?

Harga weight gainer hanya RM 190



whatapps kami untuk pembelian :